EL CENTRE

El Centre de Reeducació David neix a Sitges l’any 1992 amb el propòsit de ser un lloc on atendre a nens amb dificultats en el seu desenvolupament en els àmbits educatiu i psicològic. Amb el pas del temps s’amplien les àrees d’atenció fins arribar a l’actualitat atenent nens, adolescents i adults amb necessitats d’atenció logopèdicapedagògica i/o psicològica.

Amb l’experiència de tots aquests anys i oberts als nous reptes del futur, treballem per seguir sent dignes dipositaris de la vostra confiança.


Aprendre és un procés complex en el que intervenen molts factors i l’èxit d’aquest procés dependrà de la història i circumstàncies personals així com del perfil de les capacitats de cada individu. En aquest sentit és important detectar a temps les dificultats en l’aprenentatge en qualsevol àmbit.

En el nostre centre valorem aquestes dificultats descrivint les necessitats educatives i elaborant un programa d’intervenció individual. La reeducació, doncs, ajudarà al nen o adolescent a millorar les seves capacitats i li donarà recursos i estratègies per superar i compensar les dificultats.

El treball en equip ens permet analitzar i valorar l’evolució del cas i decidir possibles adequacions en el tractament. També creiem important la participació de la família en tot el procés i per això s’estableixen entrevistes periòdiques. Igualment es realitzen coordinacions amb l’escola i d’altres professionals que intervenen en el cas ja sigui de l’àmbit educatiu, psicològic o mèdic.